top of page

 

Brassband De Bazuin Oentsjerk komt met iris Kroes (zang, harp) en Jochem Schuurman

(orgel) naar de Martinikerk in Sneek.

De Bazuin, onder leiding van dirigent Jaap Musschenga, is een topbrassband die zich thuis voelt op elk podium. Ze hebben vele (internationale) prijzen gewonnen waaronder de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in 2014. Ze hebben al met veel vermaarde zangers en zangeressen samengewerkt, zoals Karin Bloemen, Brigitte Heitzer en Piter Wilkens. Tijdens dit concert werken ze samen met Iris Kroes, bekend als de zangeres met de harp. In 2012 won ze The Voice of Holland. 

Wat dit concert uniek maakt, is dat Jochem Schuurman meespeelt. In 2013 studeerde hij cum laude af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hij geeft concerten als solist, maar begeleidt ook andere musici. heeft verschillende (internationale) prijzen gewonnen. Jochem speelt tijdens dit concert met De Bazuin verschillende werken voor brassband en orgel.

Kaarten voor dit concert kosten, incl. koffie of thee in de pauze, € 17,50

Vrienden van de stichting krijgen € 7,50 korting per kaart (maximaal 2); dus € 10,-;

Kaarten zijn te koop via deze knop (niet voor Vrienden van de Stichting): 

Kaarten kunnen ook worden gekocht op dinsdag 26 en donderdag 28 september van 11 – 12 uur in de Martinikerk. Vrienden van de stichting kunnen kaarten bestellen door een mail te sturen naar: vriendenvandemartini@gmail.com.

Brassband De Bazuin Oentsjerk
m.m.v. Iris Kroes en Jochem Schuurman

vrijdag 6 oktober 2023 om 20.00 uur
NDV21013101_edited.jpg
bottom of page