top of page
NDV21013101_edited.jpg

Concert rond Bach

Met: Sippie Broersma, Bob van der Linde en Derk Stegeman

25 april 2024 - 20.00 uur - Martinikerk Sneek

 

Op donderdag 25 april organiseert de Stichting Vrienden van de Martinikerk Sneek een concert rond Johann Sebastian Bach. Sippie Broersma (sopraan), Bob van der Linde (orgel) en Derk Stegeman (cello) zullen dan een concert geven waarin ze werken van Bach zullen uitvoeren. Ze zullen alleen, maar ook samen en in duo’s voor u optreden. Zo zal Derk Stegeman een cellosuite spelen, zal Bob van der Linde een prelude en fuga spelen en Sippie Broersma zingt delen uit Anna Magdalena begeleid door Derk en Bob.

Sippie Broersma trad eerder bij ons op in ons concert in december 2022. Ze treedt vaak op als solist, maar zingt ook bij The Bach Choir of the Netherlands en bij Vocaal Ensemble Cantatrix. Verder is ze actief als dirigent. Het Sneeker Cantatekoor, maar ook Vox Flevium en The Side Table Singers staan onder haar leiding.

Bob van der Linde zullen velen kennen. Hij is de vaste organist van de Martinikerk in Sneek en speelde ook in ons concert in december 2022. Daarnaast is hij ook de beiaardier van de Martini in Sneek en in Groningen. Verder was hij de afgelopen jaren ook betrokken bij vele andere activiteiten, waaronder een aantal theatervoorstellingen.

Derk Stegeman speelde niet eerder in een concert van de Vrienden van de Martinikerk, maar is erg actief in het Friese

muziekleven als dirigent, maar ook met kamermuziek is hij regelmatig te horen. Vele cellisten hebben les van hem gehad, want hij geeft onder meer les aan het Atrium in Sneek.

Kaarten kosten, incl. koffie of thee na afloop, € 12,50

Vrienden van de Stichting betalen € 7,50 per kaart (maximaal 2)

bottom of page